НАШИ ПАРТНЬОРИ

Тук е мястото да отбележим с огромна благодарност, че усилията на НФФе никога не биха имали същите успехи без разбирането и подкрепата от 2000-та година насам лично на г-н Сергей Волхонски и фирма “САМБС”, която представляваше Роял Канин, и продължава да представлява Мериал и Ферпласт за България. С негова помощ ние така добре сме се справяли с организирането на нашите изложби и се надяваме и за в бъдеще да се радваме на не по-малко ползотворно сътрудничество. От 2016 г. фирмата вече е представител на Хилс за България и е ГЛАВЕН СПОНСОР на нашите изложби!

Значителна за нас е и подкрепата като спонсори през годините след 2008-ма на фирма “Рихтер Фарма ЕООД”, представител за България на продуктите на Хепи Кет, Хери и РихтерФарма.

През последните години се радваме на успешно сътрудничество с фирма “Ес енд Би Индъстриалс Минералс” АД – гр. Кърджали, приемник на “Бентонит” АД на някои от изложбите ни.

Искаме до подчертаем големите заслуги за нашата популярност на телевизионното предаване “За животните с любов” и лично на г-жа Росица Кирилова, които винаги са отразявали важните и значими моменти от развитието на фелинологията в България. Разбира се, благодарим и на всички електронни и печатни медии за постоянния интерес към нашите изложби.

Earth and Man National Museum

Също така искаме да изкажем нашите големи благодарности на ръководството и персонала на Националния музей “Земята и хората” за над двадесетгодишното ни ползотворно сътрудничество, благодарение на което успешно сме организирали всичките си големи изложби в София досега.

Също така вече дългогодишно и традиционно е сътрудничеството с Danhill Photo - за професионални снимки на нашите четирикраки участници по време на ежегодните ни изложби.

Earth and Man National Museum

От 2013 г. се радваме на сътрудничеството с ветеринарна клиника "ИтаВет", която осъществява ветеринарния контрол по време на нашите изложби. Клиниката предоставя преференциално обслужване на членове на НФФе, особено на тези, които редовно участват на организираните от нас международни изложби на котки.

Hemus HotelНе на последно място благодарим за отзивчивостта и успешното сътрудничество от над 15 години с Хотел “Хемус”, който любезно приема нашите съдии и гости от страната и чужбина на преференциални цени. Надяваме се и за в бъдеще на още по-успешни и взаимноизгодни контакти.

 

назад | нагоре

 

 

НФФе. Всички права запазени. Web-master